Select Page

Roletne

Aluminijumske roletne su napravljene od legure aluminijuma, a punjene poliuretanom. Lamele su dodatno zaštićene lakom i plastificirane u pastelnim bojama. One su najkvalitetnija zaštita pred sunčanom svetlosti a istovremeno imaju i funkciju zvučne i toplotne izolacije.

Roletne aluminijumske-spoljašnje. U prilici smo da Vam ponudimo roletne
od aluminijuma sa izolacijom i bez izolacije. Svi tipovi roletni otvaraju se ručno na gurtnu rolo trake, ručno reduktorom na kurblu i pomoću elektromotora ili daljinskom komandom. Konstrukcija je takva da su postojani na atmosferske uticaje. Lako se montiraju a sve parametre izrade (oblik, dimenzije i boje) određuje kupac.

Roletne i kapci štite vaš  dom od Sunca tokom leta, čineći ga hladnijim (i štedi nepotreban trošak za klimu!) i zadržavaju toplotu unutar kuće tokom zime. Oni su odličan izolator buke, a njihova najveća prednost je bez sumnje i povećana sigurnost vašeg doma ili kancelarije.

Roletne omogućavaju spoljašnju zaštitu od različitih vremenskih uticaja. Smanjuju zagrevanje prostorija u vrelim letnjim danima kao i gubitak toplote iz doma u toku zime. Roletne dodatno smanjuju buku koja dolazi spolja. Njima možete regulisati osvetljenost prostora i jedino sa roletnama možete obezbediti potpuni mrak ako vam je potreban u toku dana. Pružaju dodatnu zaštitu od moguće provale. Štite stolariju od atmosferskih uticaja čime se produžava njena trajnost.

Aluminijumske roletne imaju zastor koji je izrađen od lamela napravljenih od legure aluminijuma i punjenih poliuretanom.  Ove roletne su postojane na suncu i lagane su za podizanje. Zahvaljujući poliuretanskom punjenju, aluminijumske roletne omogućavaju dobru toplotnu izolaciju.

Naručite besplatno merenje

060/314-91-14

PROIZVODI

TROCAL 70 PVC SISTEM

TROCAL 70 PVC SISTEM

TOPLOTNA IZOLACIJA   = Uw = 0.95 – 1.3 W/m2K

ZVUČNA IZOLACIJA  = 34 – 44 dB

GARANCIJA = 5 godina

TROCAL 76 PVC SISTEM

TROCAL 76 PVC SISTEM

TOPLOTNA IZOLACIJA  =  Uw = 0.9 – 1.2 W/m2K

ZVUČNA IZOLACIJA =  34 – 44 dB

GARANCIJA  = 5 godina

TROCAL 88+ PVC SISTEM

TROCAL 88+ PVC SISTEM

TOPLOTNA IZOLACIJA  =  Uw = 0.9 – 1.6 W/m2K

ZVUČNA IZOLACIJA  = 31 – 41 dB

GARANCIJA  =10 godin

Pozovite nas