Select Page

PVC STOLARIJA

Da biste osigurali komfor u kući i kancelariji mnogo je važno da posvetite dovoljno pažnje kod izbora prozora na faktore kao što su zvučna I toplotna izolacija. Buka je jedan od najpotcenjenijih faktora koji utiču na naše zdravlje, a dobra toplotna izolacija će smanjiti suvišne račune za ogrevanje i rashlađivanje . Odgovarajući profil će osigurati da Vaš dom bude tih, spokojan, hladan leti i topao zimi.

KOMARNICI I ZAVESE

Montaža rolo komarnika je moguća uglavnom na svim vrstama prozora I on je najrasprostranjeniji u upotrebi. Ovaj vid komarnika je moguće montirati i na balkonskim vratima ali je nezgodno saginjanje i otvaranje ako je česta komunikacija kroz takav otvor zato se rade rolo komarnici sa horizontalnim otvaranjem ili neki od sledecig sistema.

Rolo zavese izrađuju se od sledećih tekstila, 100% poliester, poliester i PVC
ili fiberglas. Tkanine su antistatičke i veoma su lake za održavanje.
Omogućavaju zatamnjivanje prostora različitog intenziteta, nude širok
izbor boja i dezena.
Rolo Standard zavese, namenjene za montažu na zid ili plafon, podižu
se i spuštaju pomoću lančića, mogu biti i na motorni pogon. Često ih
zovu i unutrašnje roletne.

ROLETNE

Aluminijumske roletne su napravljene od legure aluminijuma, a punjene poliuretanom. Lamele su dodatno zaštićene lakom i plastificirane u pastelnim bojama. One su najkvalitetnija zaštita pred sunčanom svetlosti, a istovremeno imaju i funkciju zvučne i toplotne izolacije.

Roletne aluminijumske-spoljašnje. U prilici smo da Vam ponudimo roletne
od aluminijuma sa izolacijom i bez izolacije. Svi tipovi roletni otvaraju se ručno na gurtnu rolo trake, ručno reduktorom na kurblu i pomoću elektromotora ili daljinskom komandom. Konstrukcija je takva da su postojani na atmosferske uticaje. Lako se montiraju, a sve parametre izrade (oblik, dimenzije i boje) određuje kupac.

ROLO GARAŽNA VRATA

Naša vrata su poznata po svojoj izolaciji od buke i toplotnoj izolaciji, kao i zbog kvalitetnih materijala od kojih se proizvode. Zahvaljujući inovacijama pri zaključavanju, nudimo  upravljanje pomoću prekidača ili daljinskim upravljačem – kako god vam je zgodnije! Postoji mogućnost postavljanja fotoćelije ili donje lamele sa ugrađenim dodatnim senzorom. EKO-PLAST garažna vrata se otvoraju tiho i lako, a dostupna su u mnogim bojama.

POZOVITE NAS

060/314-91-14

PROIZVODI

TROCAL 70 PVC SISTEM

TROCAL 70 PVC SISTEM

TOPLOTNA IZOLACIJA   = Uw = 0.95 – 1.3 W/m2K

ZVUČNA IZOLACIJA  = 34 – 44 dB

GARANCIJA = 5 godina

TROCAL 76 PVC SISTEM

TROCAL 76 PVC SISTEM

TOPLOTNA IZOLACIJA  =  Uw = 0.9 – 1.2 W/m2K

ZVUČNA IZOLACIJA =  34 – 44 dB

GARANCIJA  = 5 godina

TROCAL 88+ PVC SISTEM

TROCAL 88+ PVC SISTEM

TOPLOTNA IZOLACIJA  =  Uw = 0.9 – 1.6 W/m2K

ZVUČNA IZOLACIJA  = 31 – 41 dB

GARANCIJA  =10 godina

Pozovite nas